YEDI MAVI

Bakırköy’de yüksek yatırım getirisine sahip şık ve lüks daireler.

Bakırköy'de yer alan lüks bir gayrimenkul projesi, İstanbul’un Avrupa yakasında modern yaşam ve lüksün benzersiz bir karışımını sunuyor. Bu proje, en son modern tasarım stilleriyle tasarlanmış olup, geniş daireler, deniz manzaraları ve büyük balkonlarla birlikte yüksek kaliteli bitişler sunmaktadır, böylece Marmara Denizi'nin güzelliğinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Proje, 63.500 metrekarelik bir alanı kaplamakta olup, 1+1'den 4.5+1'e kadar farklı tasarımlara sahip 1005 bağımsız birim ve 241 hizmetli daire içermektedir.

Proje, beş yıldızlı bir otel gibi yüksek kaliteli hizmetler sunmasıyla öne çıkmaktadır; kapalı ve açık yüzme havuzları, fitness merkezi, tenis kortu ve dikkatlice düzenlenmiş açık oturma alanlarına sahip geniş yeşil alanlar gibi. Proje, ana yollara, Ataköy Marina’ya ve Olivium ve Marmara Forum gibi alışveriş merkezlerine kolay erişim sağlayan stratejik bir konuma sahiptir.

Lüks bir yaşam tarzı sunmanın yanı sıra, proje fiyat-değer oranı ve beklenen yüksek kira getirisi nedeniyle mükemmel bir yatırım fırsatıdır ve bu da onu hem lüks konut arayanlar hem de gayrimenkul yatırımcıları için tercih edilen bir seçenek haline getirmektedir.

 
ISTANBUL PROPERTY CENTER YEDI MAVI ISTANBUL PROPERTY CENTER,aile projesi, satılık daireler, İstanbul, lüks, Bakırköy, deniz manzarası, sağlık tesisleri, üstün hizmetler, yatırım, Yedi Mavi, fırsat, gayrimenkul, Türk vatandaşlığı. ISTANBUL PROPERTY CENTER İstanbul şehrinin ortasında, Bakırköy'de prestijli bir proje, modern tasarımlı ve aile yaşamına ve yatırıma uygun dairelerle birlikte büyüleyici deniz manzarası sunuyor. Bakırköy’de yüksek yatırım getirisine sahip şık ve lüks daireler. Bakırköy'de yer alan lüks